Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Villa Sardinie | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Search Results


Studionoa_Architect_villa_sardinie_01

Studio NOA heeft een Villa in het zuiden van Italie op het eiland Sardinie ontworpen. De 4 in elkaar geclusterde volumes vormen op de overlappingspunten de transitie naar de volgende ruimte.

The Kitchen and Living room are placed central and both accommodate a connection with the two master bedroom with their own bathroom, with this set-up the house can accommodate two families at once while still living apart. The volumes are and windows are placed in such a way that each pace has its own privacy uninterrupted privacy views over the nearby ocean.

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_01

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_02

140107_Planning_Bergambagt.dgn

140107_Planning_Bergambagt.dgn

Type: Private Villa
Year: 2012-2014
Status: In construction
Client: private
Location: Sardinie, Italy
Area: 240m2
Team:  Ruben Bergambagt, Christiaan van Hegelsom
Categories: Villa, Private House

De keuken en woonkamer zijn centraal geplaatst en vormen beide een verbinding met de slaapruimten aan beide uiteinden, zo kan de villa door meerdere mensen bewoond worden. De volumes zijn verzet van elkaar geplaatst, hiermee wordt privacy gecreëerd zonder het zee uitzicht teniet te doen.

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_01

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_02

 

 

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_05

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_06

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_07

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_08

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_09

 

 

De keuken en woonkamer zijn centraal geplaatst en vormen beide een verbinding met de slaapruimten aan beide uiteinden, zo kan de villa door meerdere mensen bewoond worden. De volumes zijn verzet van elkaar geplaatst, hiermee wordt privacy gecreëerd zonder het zee uitzicht teniet te doen.

Studionoa_Architect_Villa_Sardinie_01

140107_Planning_Bergambagt.dgn

140107_Planning_Bergambagt.dgn

Type: Private Villa
Year: 2012-2014
Status: In construction
Client: private
Location: Sardinie, Italy
Area: 240m2
Team:  Ruben Bergambagt, Christiaan van Hegelsom
Categories: Villa, Private House

Read More