Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Verduurzamen Prinses Margrietflat | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Search Results

Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Het renovatie-concept “verschillend met hetzelfde” is een versterking en verduurzaming van het stempel- en strokenbouw principe uit de vijftiger tot zeventiger jaren.

De achterliggende gedachte van licht, lucht en ruimte  van de planmatige woningbouw wordt opnieuw gedefinieerd en verbeterd waardoor een aantrekkelijker en gevarieerder woonmilieu ontstaat. Voor de bestaande gevel wordt een framewerk geplaatst die volledig zelfdragend is. Het dichte framewerk voorziet in de constructie voor de gevelzone en de benodigde privacy voor de privé buitenruimten. Op de voorgeschreven plaatsen worden balkons en serres gepositioneerd.

Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_02

Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_03

Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_04 Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_05 Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_06

 

Type: woonzorg
Jaar: 2011
Status: ontwerp
Opdrachtgever: woonbron
Locatie: rotterdam
Oppervlakte: 15.000m2
Team:  christiaan van hegelsom, abram de boer, ruben bergambagt, ot ben yahia
Categorie: woonzorg, verbouwing, renovatie, duurzaam, flexibiliteit

 

 

Read More