Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Woonzorg | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Archive
Tag "Woonzorg"

Studionoa_Architect_Herbestemming_Woonzorg_01
Voor rijksbouwmeester Frits van Dongen heeft Studio NOA Architecten samen met Stichting Urban Vitamin en Bureau Rekenruimte een visie gemaakt voor de herbestemming van het Willem Witsenplein. De casus was onderdeel van de vraagstelling hoe moet worden omgegaan met de leegstandsproblematiek in Den Haag.

Read More

Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Het renovatie-concept “verschillend met hetzelfde” is een versterking en verduurzaming van het stempel- en strokenbouw principe uit de vijftiger tot zeventiger jaren.

Read More

 

 

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…

Read More