Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Transformatie | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Archive
Tag "Transformatie"

0122-Exterior-2-FINAL-Edit-2

Tijdens de zoektocht naar een woning met grote tuin, vielen de ogen van onze client op een kleine arbeiderswoning.

Read More

Studionoa_Architect_Herbestemming_Woonzorg_01
Voor rijksbouwmeester Frits van Dongen heeft Studio NOA Architecten samen met Stichting Urban Vitamin en Bureau Rekenruimte een visie gemaakt voor de herbestemming van het Willem Witsenplein. De casus was onderdeel van de vraagstelling hoe moet worden omgegaan met de leegstandsproblematiek in Den Haag.

Read More

 

 

Studionoa-Architect-Transforamtie-IndustrieelErfgoed-01De ‘Urban Canopy’ is een strategie om het bestaande industriële erfgoed van het havenkwartier in Deventer te heractiveren en herprogrammeren.

Read More

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_01

Op de Sallandse Heuvelrug wordt een nieuw entreepunt gerealiseerd met informatie-, expositie-, bistro- en bijeenkomstruimte.

Read More

Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Het renovatie-concept “verschillend met hetzelfde” is een versterking en verduurzaming van het stempel- en strokenbouw principe uit de vijftiger tot zeventiger jaren.

Read More