Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Publieke Ruimte | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Archive
Tag "Publieke Ruimte"

 

 

Studionoa-Architect-Transforamtie-IndustrieelErfgoed-01De ‘Urban Canopy’ is een strategie om het bestaande industriële erfgoed van het havenkwartier in Deventer te heractiveren en herprogrammeren.

Read More

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_01

Voor watersportvereniging Zandvoort is tezamen met Bloem en Lemstra Architecten de prijsvraag voor hun nieuwe strandpaviljoen gewonnen.

Read More

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_01

Op de Sallandse Heuvelrug wordt een nieuw entreepunt gerealiseerd met informatie-, expositie-, bistro- en bijeenkomstruimte.

Read More

 

 

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…

Read More

021

Voor de warminghuts competitie in Canada heeft Studio NOA Architecten wederom een bijzondere inzending gedaan…

Read More