Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Landschap | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Archive
Tag "Landschap"


Studionoa_Architect_villa_sardinie_01

Studio NOA heeft een Villa in het zuiden van Italie op het eiland Sardinie ontworpen. De 4 in elkaar geclusterde volumes vormen op de overlappingspunten de transitie naar de volgende ruimte.

Read More

021

Voor de warminghuts competitie in Canada heeft Studio NOA Architecten wederom een bijzondere inzending gedaan…

Read More