Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Herbestemming | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Archive
Tag "Herbestemming"

Studionoa_Architect_Herbestemming_Woonzorg_01
Voor rijksbouwmeester Frits van Dongen heeft Studio NOA Architecten samen met Stichting Urban Vitamin en Bureau Rekenruimte een visie gemaakt voor de herbestemming van het Willem Witsenplein. De casus was onderdeel van de vraagstelling hoe moet worden omgegaan met de leegstandsproblematiek in Den Haag.

Read More

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_01

Op de Sallandse Heuvelrug wordt een nieuw entreepunt gerealiseerd met informatie-, expositie-, bistro- en bijeenkomstruimte.

Read More

AHA

In opdracht van de rijksbouwmeester heeft studio noa architecten tezamen met het onderzoekslab Nedeland Wordt Anders en een stedenbouwkundige onderzoek uitgevoerd ten behoeve van de ontwikkeling van almere haven

Read More