Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Beachpavilion Zandvoort | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Search Results

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_01

Voor watersportvereniging Zandvoort is tezamen met Bloem en Lemstra Architecten de prijsvraag voor hun nieuwe strandpaviljoen gewonnen.

The  concept for the design is based on the traditional American beach house in  which outdoor and indoor spaces intertwine. The design’s identity is empowered with the vertical latices, behind these lattices a diversity of spaces can be found which are either outdoor, semi outdoor and indoor based.

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_02

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_03

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_04

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_05

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_06

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_07

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_08

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_09

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_10

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_11Type: Clubhuis
Year: 2010-2013
Status: Realized
Client: Watersport Vereniging Zandvoort
Location: Zandvoort
Area: 600m2
Icw: Bloem en Lemstra Architecten [www.bnla.nl]
Team:  Eric Lemstra, Arjen Bloem, Christiaan van Hegelsom, Laurien Keller
Links: www.wvzandvoort.nl, www.bnla.nl
Specialties: Competition winner
Photography: Chiel de Nooyer
Categories: Clubhouse, Beachpavilion, Wood, Public, Competitionwinner

Het concept betreft een moderne variant op het traditionele Amerikaanse strandhuis, gebaseerd op overgangen van binnen naar buiten.  Hierdoor krijgt het gebouw programmatische gelaagdheid die wordt vervlochten door middel van de gevelstructuren. Het pand krijgt een sterke identiteit door opvallende spanten. Tussen de spanten wisselen open, semi-open en dichte structuren elkaar af om verschillende binnenruimten te maken. Het pand heeft een centrale ontsluiting met een doorgaande route van de locker ruimten tot aan het publieke dek.

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_02

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_03

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_04

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_05

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_06

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_07

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_08

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_09

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_10

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_11

 

Type:                          Clubhuis
Jaar:                           2010-2013
Status:                      Opgeleverd
Opdrachtgever:       Watersport Vereniging Zandvoort
Locatie:                      Zandvoort
Oppervlakte:            600m2
Ism:                            Bloem en Lemstra Architecten [www.bnla.nl]
Team:                         Eric Lemstra, Arjen Bloem, Christiaan van Hegelsom, Laurien Keller
Links:                         www.wvzandvoort.nl, www.bnla.nl
Specialiteit                Prijsvraagwinnaar
Fotografie                 Chiel de Nooyer
Categorieën             Clubgebouw, Strandpaviljoen, Houtbouw, Publiek, Prijsvraagwinnaar

 

Het concept betreft een moderne variant op het traditionele Amerikaanse strandhuis, gebaseerd op overgangen van binnen naar buiten.  Hierdoor krijgt het gebouw programmatische gelaagdheid die wordt vervlochten door middel van de gevelstructuren. Het pand krijgt een sterke identiteit door opvallende spanten. Tussen de spanten wisselen open, semi-open en dichte structuren elkaar af om verschillende binnenruimten te maken. Het pand heeft een centrale ontsluiting met een doorgaande route van de locker ruimten tot aan het publieke dek.

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_02

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_03

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_04

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_05

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_06

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_07

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_08

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_09

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_10

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_11

Type:                          Clubhuis
Jaar:                           2010-2013
Status:                      Opgeleverd
Opdrachtgever:       Watersport Vereniging Zandvoort
Locatie:                      Zandvoort
Oppervlakte:            600m2
Ism:                            Bloem en Lemstra Architecten [www.bnla.nl]
Team:                         Eric Lemstra, Arjen Bloem, Christiaan van Hegelsom, Laurien Keller
Links:                         www.wvzandvoort.nl, www.bnla.nl
Specialiteit                Prijsvraagwinnaar
Fotografie                 Chiel de Nooyer
Categorieën             Clubgebouw, Strandpaviljoen, Houtbouw, Publiek, Prijsvraagwinnaar

Read More