Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Renovatie Eperveste | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Search Results

 

 

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…

Type: woningbouw
Jaar: 2009-2010
Status: ontwerp
Opdrachtgever: eperveste
Locatie: epe
Oppervlakte: 2.000m2
Team:  christiaan van hegelsom, abram de boer
Categorie: duurzaam, renovatie, revitalisatie, zorgwoningen

 

 

Read More