Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Informatieschuur Natuurmonumenten | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Search Results

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_01

Op de Sallandse Heuvelrug wordt een nieuw entreepunt gerealiseerd met informatie-, expositie-, bistro- en bijeenkomstruimte.

The existing barn will be renovated while maintaining the existing authentic wooden structure. In order to create a balance between old and new the interior of the barn will be filled with modern independent elements. These elements act as secondary functions, such as toilets, pantry, kitchen, etc.

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_02

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_03

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_04

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_05

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_06

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_07

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_08

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_09

Type: recreation
Year: 2013
Status: Studie
Client: Natuurmonumenten en familie van Wijk
Location: Haarle
Area: 400m2
Icw: Green Architects
Team:  Christiaan van Hegelsom, Abram de Boer
Links: www.natuurmonumenten.nl
Specialties: Competition 2nd place
Categories: Refurbishment, Transformation, Recreation, Barn, Public Space, Sustainability

Het ensemble van boerderij en schuren bevat een informatiepunt, bistro en bijeenkomstruimte. De bestaande boerderijen worden hoogwaardig gerenoveerd door authentieke constructie te laten zien. In de afzonderlijke panden worden moderne nieuwe interieur elementen geplaatst waar zich nieuwe secundaire functies als toilet, garderobe, pantry of keuken in bevinden. Hiermee wordt een spannende balans gezocht tussen nieuw en oud.

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_02

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_03

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_04

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_05

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_06

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_07

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_08

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_09

 

Type:                           Recreeren
Jaar:                            2013
Status:                        Studie
Opdrachtgever:       Natuurmonumenten en familie van Wijk
Locatie:                      Haarle
Oppervlakte:             400m2
Ism:                             GreenArchitects
Team:                          Christiaan van Hegelsom, Abram de Boer
Links:                          www.natuurmonumenten.nl
Specialiteit                Prijsvraag 2e plaats
Categorieën              Herbestemming, Transformatie, Recreatie, Boerderij, Publieke Ruimte,
Duurzaam

Het ensemble van boerderij en schuren bevat een informatiepunt, bistro en bijeenkomstruimte. De bestaande boerderijen worden hoogwaardig gerenoveerd door authentieke constructie te laten zien. In de afzonderlijke panden worden moderne nieuwe interieur elementen geplaatst waar zich nieuwe secundaire functies als toilet, garderobe, pantry of keuken in bevinden. Hiermee wordt een spannende balans gezocht tussen nieuw en oud.

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_02

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_03

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_04

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_05

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_06

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_07

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_08

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_09

Type:                           Recreeren
Jaar:                            2013
Status:                        Studie
Opdrachtgever:       Natuurmonumenten en familie van Wijk
Locatie:                      Haarle
Oppervlakte:             400m2
Ism:                             GreenArchitects
Team:                          Christiaan van Hegelsom, Abram de Boer
Links:                          www.natuurmonumenten.nl
Specialiteit                Prijsvraag 2e plaats
Categorieën              Herbestemming, Transformatie, Recreatie, Boerderij, Publieke Ruimte,
Duurzaam

Read More