Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Golfpavilion Hilversum | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Search Results

01

Studio NOA Architecten ontwerpt nieuw clubhuis voor de Hilversumsche Golfclub.

Het huidige clubhuis van de Hilversumsche Golf is aan vervanging toe. De leden zijn toe aan een nieuw sport- en familieclubhuis voor diverse generaties. Voor het ontwerpteam was dit de aanleiding om het clubhuis een eigentijdse uitstraling met een klassieke structuur te geven.

Het ontwerp bestaat uit twee landhuizen met grote overstekende kappen en zware houten spanten. Beide verblijven worden verbonden door een moderne passage met geïntegreerde bomen. Aan de entreezijde vormt zich een binnenplaats waar diverse looproutes elkaar kruisen en waar ontmoetingsplekken ontstaan. Dit is vormgegeven door een lange vlonder die dwars door het gebouw heen loopt. Er zijn diverse gezellige zithoekjes met zowel een binnen- als een buitenhaard.

Door een combinatie van strak wit pleisterwerk, een basement van langgerekte bakstenen en een dak bedekt met natuurleien, krijgt het gebouw de luxe uitstraling van een Landhuis in moderne stijl.

Dit project is een samenwerking van Studio Noa Architecten en Bloem en Lemstra Architecten.


02

03

04

05

06

07

08

09

10

Type:  clubhuis
Jaar:  2014
Status:  ontwerp
Opdrachtgever: hilversumsche golfclub
Locatie: hilversum
Oppervlakte: 2000 m2
Ism: bloem en Lemstra architecten [www.bnla.nl]
Team: christiaan van hegelsom, abram de boer, eric lemstra, arjen bloem, laurien keller, roos limburg, ot ben yahia

Read More