Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Wonen | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Archive
Wonen

Studionoa_Architect_Herbestemming_Woonzorg_01
Voor rijksbouwmeester Frits van Dongen heeft Studio NOA Architecten samen met Stichting Urban Vitamin en Bureau Rekenruimte een visie gemaakt voor de herbestemming van het Willem Witsenplein. De casus was onderdeel van de vraagstelling hoe moet worden omgegaan met de leegstandsproblematiek in Den Haag.

Read More

 

 

Studionoa-Architect-Transforamtie-IndustrieelErfgoed-01De ‘Urban Canopy’ is een strategie om het bestaande industriële erfgoed van het havenkwartier in Deventer te heractiveren en herprogrammeren.

Read More


Studionoa_Architect_villa_sardinie_01

Studio NOA heeft een Villa in het zuiden van Italie op het eiland Sardinie ontworpen. De 4 in elkaar geclusterde volumes vormen op de overlappingspunten de transitie naar de volgende ruimte.

Read More

Studionoa_architect_duurzaam_villa_zelfbouw_04

 

Op een van de zelfbouwkavels in het Homeruskwartier in Almere hebben Studio NOA Architecten en GreenArchitects de prijsvraag gewonnen om een autarkische woning te realiseren.

Read More

Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Het renovatie-concept “verschillend met hetzelfde” is een versterking en verduurzaming van het stempel- en strokenbouw principe uit de vijftiger tot zeventiger jaren.

Read More

 

 

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…

Read More