Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.studionoa.eu/wp-includes/plugin.php on line 579
Nieuws | STUDIO NOA ARCHITECTEN

— STUDIO NOA ARCHITECTEN

Archive
Nieuws

sc2-2

Voor Villa Soest starte de client met een concreet idee over de woning; een introvert type en veel ruimtelijke kwaliteit in de woning.

Read More

REM_9583

In Haarlem is een oude garagebedrijf getransformeerd tot unieke modern appartement.

Read More

studionoa_eco_resort_boavista_01

Studio NOA Architecten ontwerpt Eco-Resort op Boa Vista, Kaap Verdie.

Read More

Folly-EigenHaard-Amsterdam-01

Studio NOA ontwerpt Stork-terrein i.o.v. Eigen Haard. Het concept Stepping Stone Signage is mede ontworpen door Studio Aa en Studio JVM.

Read More

0122-Exterior-2-FINAL-Edit-2

Tijdens de zoektocht naar een woning met grote tuin, vielen de ogen van onze client op een kleine arbeiderswoning.

Read More

th

Ruben Bergambagt is uitgenodigd als ‘visiting critique’ onder de studio van Li Xiaodong aan de prestigieuze Tsinghua University in Beijing. Gedurende een semester heeft hij geparticipeerd in de diverse workshops van deze internationale master studio.

Read More

140708_SOFA_Citroenpanden-1

Studio NOA Architecten en Stedelijk Ontwikkelings Fonds Amsterdam hebben gezamenlijk een visie bedacht voor de revitalisatie van de Citroen gebouwen naast het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Read More

oculusrift_studionoa

In het kader van Ontwerp en Innovatie doet Studio NOA tezamen met de IJsfontein (www.ijsfontein.nl) onderzoek naar de mogelijkheden van Vitual Reality in Ontwerp.

Read More

AVB_Reader_141027 print-1 copy

In het najaar van 2014 wordt voor het atelier Gebouw en Detail het ontwerpatelier Transformatie Werkgebouw Suikerunie aangeboden. Het atelier wordt aangeboden aan tweede- en derdejaars studenten van de Academie van Bouwkunst in Groningen. Het atelier zal gegeven worden door Emiel Noordhuis (pvanb architecten) en Christiaan van Hegelsom (Studio NOA Architecten).

Read More

01

Studio NOA Architecten ontwerpt nieuw clubhuis voor de Hilversumsche Golfclub.

Read More

Studionoa_Architect_Urbanvitamin_Research_Zorgarchitectuur_01


De Stichting Urban Vitamin doet onderzoek naar financieel-economische, sociaal-maatschappelijke en fysiek-ruimtelijke aspecten van de toekomstige woonzorg vraag in relatie tot maatschappelijk, leegstaand en incourant vastgoed.

Read More

Studionoa_Architect_Herbestemming_Woonzorg_01
Voor rijksbouwmeester Frits van Dongen heeft Studio NOA Architecten samen met Stichting Urban Vitamin en Bureau Rekenruimte een visie gemaakt voor de herbestemming van het Willem Witsenplein. De casus was onderdeel van de vraagstelling hoe moet worden omgegaan met de leegstandsproblematiek in Den Haag.

Read More

 

 

Studionoa-Architect-Transforamtie-IndustrieelErfgoed-01De ‘Urban Canopy’ is een strategie om het bestaande industriële erfgoed van het havenkwartier in Deventer te heractiveren en herprogrammeren.

Read More

Studionoa_Architect_Clubhuis_Houtarchitectuur_Strandpaviljoen_01

Voor watersportvereniging Zandvoort is tezamen met Bloem en Lemstra Architecten de prijsvraag voor hun nieuwe strandpaviljoen gewonnen.

Read More

Studionoa_Architect_Boerderij_Verbouwing_Natuurmonumenten_01

Op de Sallandse Heuvelrug wordt een nieuw entreepunt gerealiseerd met informatie-, expositie-, bistro- en bijeenkomstruimte.

Read More


Studionoa_Architect_villa_sardinie_01

Studio NOA heeft een Villa in het zuiden van Italie op het eiland Sardinie ontworpen. De 4 in elkaar geclusterde volumes vormen op de overlappingspunten de transitie naar de volgende ruimte.

Read More

Studionoa_architect_duurzaam_villa_zelfbouw_04

 

Op een van de zelfbouwkavels in het Homeruskwartier in Almere hebben Studio NOA Architecten en GreenArchitects de prijsvraag gewonnen om een autarkische woning te realiseren.

Read More

AHA

In opdracht van de rijksbouwmeester heeft studio noa architecten tezamen met het onderzoekslab Nedeland Wordt Anders en een stedenbouwkundige onderzoek uitgevoerd ten behoeve van de ontwikkeling van almere haven

Read More

Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Het renovatie-concept “verschillend met hetzelfde” is een versterking en verduurzaming van het stempel- en strokenbouw principe uit de vijftiger tot zeventiger jaren.

Read More

Studionoa_Architect_Vliegveld_Terminal_Airbaltic_Duurzaamheid_Riga_01

Voor AirBaltic heeft Studio NOA Architecten tezamen met Bloem en Lemstra Architecten een duurzame vliegterminal ontworpen…

Read More

 

 

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…Studionoa_architect_woonzorg_renovatie_01

Aan de rand van het dorp Epe staat de appartementenflat Epervest waarvoor Studio NOA Architecten en GreenArchitects zijn uitgenodigd om een duurzame renovatie concept te ontwerpen…

Read More

021

Voor de warminghuts competitie in Canada heeft Studio NOA Architecten wederom een bijzondere inzending gedaan…

Read More

Studionoa_Architect_Interieur_ICT-bedrijf_Netsupport_Leeuwarden_Lichtarchitectuur_Kleur__06

 

Netsupport is een jong en dynamisch ICT-bedrijf in Leeuwarden dat is genomineerd als snelst groeiende bedrijf van Nederland en heeft Studio NOA Architecten gevraagd voor het interieur ontwerp…

Read More

Studionoa_architect_duurzaam_CPO_01


Het architectenteam GreenArchitects, Blok Kats van Veen architecten en Studio NOA Architecten participeerden in een BNA workshop en ontwikkelde in samenwerking met de gemeente Breda, 12 potentiële opdrachtgevers en een externe jury een collectief woningbouwproject…

Read More